Eventlinja

Dette er linja for deg som vil lære mer om planlegging og gjennomføring av festivaler, konserter, eventer og kulturarrangement.

Ta styring!

Mange har vært frivillig på festivaler og lokale arrangement, men de færreste har erfaring som arrangør eller ansvarlig for planlegging og gjennomføring. På denne linja får du innblikk i planlegging av større og mindre kulturarrangement, lyd og lys, booking, markedsføring og gjennomføring.

Linja skal også i løpet av vårsemesteret planlegge og gjennomføre et større arrangement på skolen. Vi er også tett på arbeidet med spelet Oda fra havet og Utihavet-festivalen. Elever som har lyst til det, vil få mulighet til å komme tilbake for å være med på gjennomføringen noen uker etter at skoleåret er slutt.

Øyregionen er kjent for sine mange små og store kulturarrangementer. «Oda fra havet» har fått anmelderne til å hente fram superlativene og folk til å stå i kø for å komme til Mausund. Romanforfatter, manusforfatter, komponist, regissør og scenograf gir oss innblikk i de ulike delen av arbeidet med å bygge en teaterforestilling fra bunnen av. Kanskje har du selv lyst til å prøve deg som skuespiller, scenearbeider eller sminkør..?

Vi jobber tett på de andre linjene på skolen, og dere vil få muligheten til å være med på mange morsomme aktiviteter med de andre elevene på skolen.

I tillegg drar vi på besøk til spennende eventer gjennom hele skoleåret, som f.eks Trondheim Pride!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin bibendum posuere nisl, vestibulum dapibus diam. Phasellus purus purus, dictum ut elit eget, porta faucibus elit.

Noe du vil erfare og lære på linja

  • Fra idé til realitet – slik bygger man opp et kulturarrangement

  • Planlegging og gjennomføring av små og store arrangement

  • Booking av artister og skuespillere

  • Lyd og lys

  • Logistikk

  • Markedsføring

  • Kreativt skrivearbeid

  • Planlegging og gjennomføring av linjetur

  • Studietur til London og Oslo

London_Kvad

Studietur til Oslo og London

Som elev på Eventlinja får du oppleve pulserende London- en by fylt til randen av spenning og liv! London byr på mangfoldige kulturelle opplevelser, shopping, eventer, konserter og musikaler. Du blir med på West Ends storslåtte musikaler – millionproduksjoner som trekker mennesker fra alle verdens kanter.

I forkant av London møtes vi i Oslo for å utforske norsk kulturliv på sitt beste! Etter noen dager i Oslo, går turen videre til London! Gled deg til en skikkelig drømmetur med nye bestevenner.