Kontakt oss

Ansatte

nina_1

Nina Elisabeth Iversen

Rektor

Nina er ansatt som rektor ved skolen. Hun er utdannet adjunkt og har i flere år vært kontaktlærer ved Mausund oppvekstsenter. Hun er født og oppvokst på Mausund og har tidligere jobbet som selvstendig næringsdrivende. Nina visste ikke at hun var et hundemenneske før hun fikk egen hund, og hun har musikksmak som gjør datteren flau.

E-post: nina@oyrekkafhs.no

Telefon: 994 50 196

Renathe_1

Renathe Greve

Administrasjonsleder

Renathe er født og oppvokst på Frøya og er ansatt som administrasjonsleder. Hun er utdannet bedriftsøkonom fra BI med videreutdannelse i arbeidsrett og logistikk. Hun har hatt lederstillinger i flere store bedrifter de siste tjue årene. Renathe er kreativ, uredd og en racer på å bake kake!

E-post: renathe@oyrekkafhs.no

Telefon: 911 30 390

Marte_1

Marte Hansen

Internatleder

Marte er 34 år gammel og ansatt som internatleder. Marte er født og oppvokst på Mausund, er utdannet vernepleier, elsker å spille volleyball og spiser gjerne smågodt hver dag. Etter å ha bodd i Trondheim og Lillestrøm i flere år, har hun nå flyttet hjem igjen med mann og barn for å jobbe på Øyrekka folkehøgskole.

E-post: marte@oyrekkafhs.no

Telefon: 918 66 539

20211105_114851

Niels Rasmussen

Linjelærer FriHAVsliv

Niels er friluftsmannen med stor F. Han er dansk/fransk, men har de siste årene bodd i Norge. Han har bachelor- og mastergrad i friluftsliv, han driver aktivt med fridykking og kajakkpadling og han har vært elitesvømmer i flere år. Han har tidligere vært på flere, lengre raftingekspedisjoner, og han elsker å gi high-fives!

E-post: niels@oyrekkafhs.no

Telefon: 400 55 242

DSC_0400 (1)

Birthe Daber

Linjelærer H2Ø

Birthe er en kreativ og nysgjerrig sjel som brenner for natur, friluftsliv og DIY. Med henne som lærer venter ditt neste eventyr rett rundt hjørnet. Birthe er ski- og kajakkinstruktør, har en master i friluftsliv, og er utdannet lærer i Tyskland. Kort fortalt, hun er en lærer med lidenskap og gleder seg enormt til å bli din lærer på linja H2Ø.

E-post: birthe@oyrekkafhs.no

Thea

Thea Sæther

Linjelærer Eventlinja

Thea er 26 år gammel, et fyrverkeri av ei dame og kommer fra Frøya. Hun er utdannet musikalartist, personlig trener og har en praktisk-pedagogisk utdannelse, altså helt perfekt for å være din linjelærer på Eventlinja. Thea jobber utøvende som artist og skuespiller, og har bl.a. spilt i det lokale spelet "Oda fra Havet".

E-post: thea@oyrekkafhs.no

327012007_1912569555759116_7641106129329246703_n

Anne Sofie Botnan

Kjøkkensjef

Anne Sofie er 50 år, født og oppvokst i Trondheim, men flytta til Mausund i 2003. Anne Sofie har gått hotell&restaurant-fag, og jobba flere forskjellige steder, før hun i 2015 valgte å åpne Havna Kafe på Mausund.

Av idretter liker Anne Sofie fotball og volleyball best. Hun elsker å kverulere og har titt og ofte en spøk på lur.

311455209_1335775967231289_6620045731428765360_n

Ragna Slettun

Kjøkkenassistent

Ragna er 21 år ung og hun er født og oppvokst på Mausund. Hun er utdannet kokk, og ansatt som kjøkkenassistent. Hun er vår yngste ansatt, og det hun liker best å gjøre på kjøkkenet er å bake.

Ragna er både en dårlig taper og vinner, og er godt kjent for sitatet "andreplass er den første taperen". Hun er god tvers gjennom, og Ragna blir heller gjerne eliminert i "assasins", fremfor å eliminere andre. 

Arnstein

Arnstein Antonsen

Maskinist / vaktmester

Arnstein er vår maskinist, for det må vi jo ha når vi holder til på en husbåt må dere vite! Maskinrommet er som man-cave'en hans, og selv om Arnstein tror han "legger seg bort" i alt, er han egentlig bare veldig omtenksom og interessert i at ting går bra. Arnstein er en mann å stole på!

Jan Ingar Berge

Vaktmester

Jan Ingar er vaktmesteren vår med ekte trønderbart! Han fikser alt fra tette sluker og vindu som trekker, til å montere oljefyllingsrør på manifold (du vet - husbåt)!

Jan Ingar har alltid mye å gjøre, men gjør alt med et smil om munnen og et glimt i øye.

Kontakt oss

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Kart" for å vise kartet. Åpne innstillingene for informasjonskapsler.