Kontakt oss

Ofte stilte spørsmål

Ansatte

nina_1

Nina Elisabeth Iversen

Rektor

Nina er per nå ansatt som skolefaglig prosjektleder, men går over i rektorstillingen i juli. Hun er utdannet adjunkt og har i flere år vært kontaktlærer ved Mausund oppvekstsenter. Hun er født og oppvokst på Mausund og har tidligere jobbet som selvstendig næringsdrivende. Nina visste ikke at hun var et hundemenneske før hun fikk egen hund, og hun har musikksmak som gjør datteren flau.

E-post: nina@oyrekkafhs.no

Telefon: 994 50 196

Renathe_1

Renathe Greve

Administrativ Prosjektleder

Renathe er født og oppvokst på Frøya og ansatt som administrativ prosjektleder fram til sommeren 2022. Deretter vil hun gå over i stilling som administrasjonsleder. Hun er utdannet bedriftsøkonom fra BI med videreutdannelse i arbeidsrett og logistikk. Hun har hatt lederstillinger i flere store bedrifter de siste tjue årene. Renathe er kreativ, uredd og en racer på å bake kake!

E-post: renathe@oyrekkafhs.no

Telefon: 911 30 390

Marte_1

Marte Hansen

Internatleder

Marte er 34 år gammel og ansatt som internatleder. Marte er født og oppvokst på Mausund, er utdannet vernepleier, elsker å spille volleyball og spiser gjerne smågodt hver dag. Etter å ha bodd i Trondheim og Lillestrøm i flere år, har hun nå flyttet hjem igjen med mann og barn for å jobbe på Øyrekka folkehøgskole.

E-post: marte@oyrekkafhs.no

Telefon: 918 66 539

20211105_114851

Niels Rasmussen

Linjelærer HAV Multisport

Niels er friluftsmannen med stor F. Han er dansk/fransk, men har de siste årene bodd i Norge. Akkurat nå holder han på å fullføre sin master i friluftsliv, han har vært elitesvømmer i flere år, han driver med fridykking og har tidligere vært på flere, lengre raftingekspedisjoner.

DSC_0400 (1)

Birthe Daber

Linjelærer HAV Bærekraft

Birthe er ei aktiv dame fra Tyskland, som har bodd i Norge i flere år. Hun fullfører nå sin master i friluftsliv, og er utdannet lærer i Tyskland. Birthe er kajakkinstruktør, elsker friluftsliv, elsker å jobbe med mennesker og gleder seg enormt til å bli din lærer på linja HAV Bærekraft.

Thea

Thea Strandheim Sæther

Linjelærer HAV Festival/Event

Thea er 26 år gammel, et fyrverkeri av ei dame og kommer fra Frøya. Hun er utdannet musikalartist, personlig trener og har en praktisk-pedagogisk utdannelse, altså helt perfekt for å være din linjelærer på HAV Festival/Event. Thea har spilt og skal spille i spelet Oda fra havet som arrangeres på Mausund hvert andre år.

IMG_20220609_141003

Mathias Søvik

Kjøkkensjef

Mathias er 22 år gammel, kommer fra Hvam på Østlandet og er vår nye kjøkkensjef. Han har norsk far, dansk mor, er utdannet kokk og trives veldig godt i naturen, på fjellet og på fisketurer.

Mathias er vår yngste ansatt så langt, men den med mest erfaring innen folkehøgskole. Han har vært elev ved Skogn folkehøgskole i to år, på linja fiske og friluftsliv. 

Det beste Mathias vet å lage på kjøkkenet er pasta, så det er bare å glede seg til det blir servert!

Kontakt oss

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Kart" for å vise kartet. Åpne innstillingene for informasjonskapsler.